Malekurs og tegnekurs på alle nivåer. Gekos Kunstskole Drammen.

Malekurs og tegnekurs på alle nivåer- individuell opplæring. Drammen. Gratis Prøvedag/Kveld!

Malekurs Dag/Kveld!

Gekos Kunstskole gir individuell opplæring på alle kursene. Du kan derfor starte når som helst i semesteret dersom det er ledig kursplass, og du kan delta på hvilket som helst kurs (selv om du er nybegynner). Avtal en prøvedag eller kveld for å finne ut om kurset passer for deg Prøvedagen/kvelden er helt uforpliktende og gratis. Dersom du er nybegynner, og mangler materiell, så kan vi hjelpe deg med rimelige startpakker som inneholder alt nødvendig utstyr, eller du kan låne av oss mot en liten materiellavgift. Ta kontakt med oss i dag på tlf. 91243712, eller send en forespørsel på mail til gekos.kunstskole@gmail.com for mer informasjon!

Skolen har tilholdssted i Tollbugaten 98 i Drammen.
[ + ] Se Kart Drammen

Malekurs, Fra Figurativt Til Abstrakt...

Gekos kunstskole underviser i tegning og figurativ/abstrakt maling innen alle teknikker (akryl, akvarell, olje, blandingsteknikker) med Georgi Kostadinov som lærer. Vi holder til i Tollbugata 98, Drammen.

Male-/Tegnekurs på Lanzarote

Høres det fristende ut å pakke kofferten en uke eller flere i januar og sette kursen mot Lanzarote? Det syntes iallefall vi, og vi gleder oss til å holde male- /tegnekurs i Puerto Del Carmen.[ + ] Les Mer


 


Georgi Kostadinov gekos

Gekos Metoden:

Gekos skolen bygger på et enestående utdanningssystem som kombinerer de klassiske akademiske metodene med nye elementer - utprøvd og tilpasset spesielt for norske studenter gjennom flere år. Kursveileder og innehaver av Gekos Kunstskole; Georgi Kostadinov, er utdannet billedkunstner og pedagog (master of fine art / master of pedagogic of fine art) på Universitetet «St. Cyril and St. Methodius». Der gjenomførte han Professor Alexander Terzievs kunstmaler-klasser med utmerkelse. Terziev gikk for å være en av europas strengeste pedagoger, kjent for å slippe svært få studenter gjennom sine klasser. I løpet av Georgis klasser vil du derfor få mulighet til proffesjonell undervisning innen tegning, maling, komposisjon, perspektiv, fargelære, anatomi, kunstens tekniske oppbygning, kunsthistorie o.a.. Mange mennesker og kunstnere opplever gleden og skjønnheten ved å skape sitt eget kunstverk. Bli en av dem du også.

Malekurs - Kursdager

  • KL. 10-14 Dagkurs: Tirsdag (Drammen) - Kr. 1900 pr. måned.

  • KL. 18-21 Kveldskurs: Tirsdag (Drammen) - Kr. 1600 pr. måned

  • KL. 11-15 Dagkurs: Onsdag (Drammen) - Kr. 1900 pr. måned.

  • KL. 10-14 Dagkurs: Torsdag (Drammen) - Kr. 1900 pr. måned.

  • KL. 18-21 Kveldskurs: Torsdag (Drammen) - Kr. 1600 pr. måned.

Georgi Kostadinov gekos

 


Georgi Kostadinov gekos

Akryl - Nybegynner Kurs!

Har du lyst til å lære å male? Nå starter Gekos Kunstskole et rent NYBEGYNNERKURS i akrylmaling. Her er det ingen som har erfaring fra før, og vi legger alt til rette for deg! Det eneste du trenger å gjøre er å komme! [ + ] Les Mer

Gratis Prøvedag/Kveld!

Avtal en prøvedag eller kveld for å finne ut om kurset passer for deg Prøvedagen/kvelden er helt uforpliktende og gratis.Ta kontakt med oss i dag på tlf. 91243712, eller send en forespørsel på mail til gekos.kunstskole@gmail.com for mer informasjon!