MALE-/TEGNEKURS PÅ LANZAROTE

[ + ] Click here for full screen mode

Male-/Tegnekurs på Lanzarote

i vinter

I januar er vi igjen på plass i Puerto del Carmen på Lanzarote. Bli med på et kreativt og inspirerende male-/tegnekurs hos oss, kombinert med strandliv, restaurantbesøk, og ellers alt hjertet måtte begjære av andre opplevelser. Kurset passer for alle; både nybegynnere og videregående. Det gis individuell opplæring. Lanzarote byr på så mangt, og naturen med sitt vulkanske landskap er helt unikt. Du vil bli helt betatt av fargene, lysspillet og kontrastene.

Kurslokalet

Kurslokalet ligger kun 20 meter fra hovedgaten i hjertet av Puerto del Carmen, og har utsikt mot havet og en nydelig tropisk hage. Det er stille og fredelig til tross for den sentrale beliggenheten. Om du ønsker et bad etter endt male-/tegneøkt, så er stranden kun noen trappetrinn unna. Du har også mulighet til å bruke bassenganlegget på nabokomplekset hvis du kjøper noe å spise eller drikke. Ønsker du en deilig lunsj/middag eller gå på shopping, så ligger det restauranter, barer og butikker på rad og rekke i hovedgaten.


 


Georgi Kostadinov gekos

 

Hvem er vi?

GEKOS KUNSTSKOLE ble etablert i Drammen, Norge i 2006 av kunstner og pedagog Georgi Kostadinov (utdannet "Ms.Sc. In Fine Arts and Pedagogic" på University St. St. Kiril i Metodi i Veliko Tarnovo, Bulgaria). Gekos Kunstskole underviser 40 studenter på ukesbasis gjennom hele året. All undervisning foregår på individuell basis, og man kan velge den teknikken man selv ønsker (akryl, olje, akvarell, pastel, kull, blyant osv).

Påmelding:

Vennligst informer oss hvilken uke du ønsker å delta. Vi tar forbehold om ledig plass.

Ta kontakt med oss i dag på tlf. 91243712, eller send en forespørsel på mail til kunstskole@abv.bg for mer informasjon!

Georgi Kostadinov gekos

Uke 1

Uke 2

Uke 3

Uke 4

Tirsd.02.01

Tirsd.09.01

Tirsd.16.01

Tirsd. 23.1

Onsd.03.01

Onsd.10.01

Onsd.17.01

Onsd. 24.1

Torsd.04.01

Torsd.11.01

Torsd.18.01

Torsd. 25.1

Fred.05.01

Fred.12.01

Fred.19.01

Fred. 26.1

Lørd. på forespørsel

Lørd. på forespørsel

Lørd. på forespørsel

Lørd. på forespørsel

 

Klikk her for detaljert informasjon

Vi holder male-/tegnekurs følgende uker fra kl. 09.00 – 12.00: