Malekurs og tegnekurs i Drammen for deg som er glad i å tegne-/male. Kurset passer for alle - både nybegynnere og videregående. Det gis individuell opplæring i valgfri teknikk (akryl, olje, akvarell, pastell, kull, blyant osv).

Malekurs & tegnekurs Gekos Kunstskole - akryl, akvarell, olje, tegning

Malekurs på Lanzarote

I januar er vi igjen på plass i Puerto del CarmenLanzarote. Bli med på et kreativt og inspirerende male-/tegnekurs hos oss, kombinert med strandliv, restaurantbesøk, og ellers alt hjertet måtte begjære av andre opplevelser. Kurset passer for alle; både nybegynnere og videregående. Det gis individuell opplæring. Lanzarote byr på så mangt, og naturen med sitt vulkanske landskap er helt unikt. Du vil bli helt betatt av fargene, lysspillet og kontrastene.
[ + ] Les Mer

Har du lyst til å tegne / male? Malekurs og Tegnekurs i Drammen, Buskerud

Gekos Kunstskole har lang erfaring innen kursvirksomhet, og har over 40 studenter på ukesbasis. Velkommen til et kreativt og inspirerende kurs med Georgi Kostadinov og Lisbeth Knudsen. Malekurs - Tegnekurs i Drammen
[ + ] Les Mer

Gekos ble grunnlagt i Drammen i 2007 av billedkunstner og kunstpedagog Georgi Kostadinov (Utdannet «Ms.Sc. In Fine Arts and Pedagogic» på universitetet «St. Cyril and St. Methodius» i Veliko Tarnovo, Bulgaria.

Gekos kunstskoles konsept bygger på individuell opplæring. Personlig egenart og evner avdekkes gjennom kommunikasjon og observasjon av hver enkelt student, og opplæringen tilpasses etter dette. Kursene er derfor tilrettelagt slik at både nybegynnere og viderekommende kan delta samtidig.

Viktigste målsetning er å inspirere og oppmuntre studentene til individuell kreativitet og tenkning, samt å fremme og videreutvikle personlig egenart og tekniske ferdigheter.

Gekos kunstskole underviser i figurativ og abstrakt maling, akryl, akvarell, olje, pastell, tegning og blandingsteknikker med Georgi Kostadinov som lærer.

Kursene går hele året med unntak av jul, påske og sommerferie. Du kan starte når du vil dersom det er ledig plass.

Kurs Akryl - Nybegynner!

Har du lyst til å lære å male? Nå starter Gekos Kunstskole et rent NYBEGYNNERKURS i akrylmaling. Her er det ingen som har erfaring fra før, og vi legger alt til rette for deg! Det eneste du trenger å gjøre er å komme!
[ + ] Les Mer

Gratis prøvekveld/dag: Lurer du på om et malekurs er noe for deg? Ta turen til Gekos kunstskole i Drammen for en gratis og uforpliktende prøvekveld/dag.

Gavekort: gi et kurs i gave (valgfri kurslengde).

Gekos kunstskole arrangerer også utstillinger for sine studenter.

Under gis noen eksempler på vårt arbeid.

[ + ] Malekurs Og Tegnekurs Galleri

MALEKURS - TEGNEKURS (Kursprogram). Malekurs - dagkurs, kveldkurs i tegning og maling. Kurs i akvarell - akryl- og oljemaling.

[ + ] Kursdager

Skolen har tilholdssted i Tollbugaten 98 i Drammen.
[ + ] Se Kart Drammen